Tietosuojakäytäntö

Tietosuojalausunto Creatiy BV

14. tammikuuta 2020

Yksityisyysherkkiä tietoja tai henkilötietoja käsitellään verkkokaupassamme. Creatiy BV pitää henkilötietojen huolellista käsittelyä erittäin tärkeänä. Näin ollen me.

käsittelemme ja suojaamme henkilötietoja huolellisesti

Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että

  • tarkoitamme tarkoituksiamme ennen henkilötietojen käsittelyä tämän tietosuojaselosteen kautta;

  • henkilötietojen keräämisen vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;

  • pyytää sinulta nimenomaista lupaa käsitellä henkilötietojasi tapauksissa, joissa lupaasi tarvitaan;

  • asianmukaisia turvatoimia henkilötietosi suojaamiseksi ja vaadi sitä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;

  • oikeuta oikeuta oikeutustasi antaa henkilötietosi tarkastusta, korjausta tai poistamista varten pyynnöstäsi.

    Creatiy BV vastaa tietojenkäsittelystä. Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme ja mihin tarkoitukseen verkkokaupassa https://www.nancyhomestore.fi/. Suosittelemme, että luet ne huolellisesti.

    Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä seuraamme sinusta, ota yhteyttä Creatiy BV.

    Handling-tilaus

    Kun teet tilauksen kanssamme, käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme niitä oikein. Tämän jälkeen voimme antaa henkilötietosi toimituspalveluumme, jotta saat tilauksen toimitettua sinulle. Saamme myös tietoja maksustasi pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltäsi. Tätä varten käytämme nimeäsi ja osoitettasi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi ja maksutietojasi. Teemme tämän luvallanne. Säilytämme nämä tiedot, kunnes tilauksesi on valmis. Säilytämme tiettyjä asiakastietoja pidempään lakisääteisen verovelvollisuusvelvoitteen yhteydessä.

    Suhtaminen kolmansille osapuolille

    Työskentelemme tiettyjen yritysten kanssa, jotka voivat saada henkilötietojasi meiltä edellä mainituista.

    Täydennys

    Lähimme sinulle mainoksia tarjouksista ja uusista tuotteista tai palveluista. Tätä me teemme:

  • sähköpostitse
  • vian sosiaalinen media

Voit vastustaa tätä mainontaa milloin tahansa. Jokaisessa sähköpostiviestissä on tilauksen peruutuslinkki. Voit estää meidät tai käyttää tilauksen peruutusvaihtoehtoa.

Ads

Verkkokauppamme näyttää mainoksia. Näemme, pitävätkö ihmiset siitä, ja käytämme näitä tietoja vain tehdäkseen hauskoja tai mielenkiintoisia mainoksia ja tarjouksia tulevaisuudessa.

Suhta muille yrityksille tai laitoksille

Edellä mainittuja kumppaneita lukuun ottamatta emme missään tapauksessa anna henkilötietojasi muille yrityksille tai laitoksille, ellei meillä ole lakisääteistä velvollisuutta tehdä niin (esimerkiksi jos poliisi vaatii sitä rikosepäilyn yhteydessä).

Tilastot

Verkkokauppamme käyttöä koskevat tilastot, meillä on pääsy yksittäisiin tietoihin. Tutkimme kuitenkin nämä tiedot vain, jos se on tarpeen tämän lausuman kannalta. Sosiaalisen median painikkeet sisältyvät verkkokauppaamme. Tämän avulla näiden palveluiden ylläpitäjät keräävät henkilötietojasi.

Turvallisuus

Tietoturvalla on meille suuri merkitys. Voit lukea, miten suojaamme yksityisyyttäsi erillisestä suojauskäytännöstämme. Tämä löytyy osoitteesta: https://www.nancyhomestore.fi/pages/privacy-policy.

Vaihtaa tähän tietosuojaselostumaan

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselostumaan. On suositeltavaa, että tutustut tähän tietosuojaselostumaan säännöllisesti, jotta olet tietoinen näistä muutoksista. Teemme parhaamme ilmoittaaksemme muutoksista erikseen.

Katso, muuta ja poista tietoja

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Katso yhteystiedot alta.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • selityksen siitä, mitä henkilötietoja meillä on ja mitä teemme sillä
  • saada tarkat henkilötiedot, jotka meillä on
  • virheet korjattu
  • vanhentuneiden henkilötietojen poistaminen
  • henkilötiedot siirretään toiselle osalliselle
  • suostumuksella
  • tiettyyn käyttöön

Varmista, että ilmoitat aina selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, että emme muokkaa tai poista tietoja väärästä henkilöstä.

Tehdä valituksen

Jos sinusta tuntuu, että emme auta sinua oikealla tavalla, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Tätä kutsutaan Alankomaiden tietosuojaviranomainen.

Yhdi yksityiskohtiin

Creatiy BV

Scheepmakershaven 29A

3011VA Rotterdam

info@nancyhomestore.fi

085 1300 477

Suodattimet
Sort
display